Inloggen op www.o-v-z.nl:

username

password

PASSWORD VERGETEN?

Password vergeten

Vul je emailadres in:

Nieuwjaarsreceptie in sfeer

Op donderdag 4 januari 2024 was de nieuwjaarsreceptie van de Ondernemersvereniging Zoeterwoude. We waren te gast in de Goede Herderkerk in Zoeterwoude. Een prachtige locatie, waar de ambiance al sfeer geeft, nog vóórdat de receptie is begonnen. Gecombineerd met de goede verzorging en de grote opkomst zorgde dit voor een geslaagde bijeenkomst waar voldoende tijd was om elkaar te begroeten. 

Van de voorzitter

"Welkom op de nieuwjaarsreceptie van de Ondernemersvereniging Zoeterwoude, aan alle aanwezige leden, andere belangstellenden en de vertegenwoordigers van de gemeente: wethouders Angelique Beekhuizen en Moniek van Sandick. 

Bij voorbaat dank aan de Goede Herderkerk en haar vrijwilligers. De OVZ waardeert het dat we weer welkom zijn op deze prachtige locatie. De laatste keer was in 2016, toen de OVZ een rondleiding bij de verbouwing kreeg. Dank Connie en Ellen voor het regelen van deze bijeenkomst. 

Afgelopen jaar was een mooi jaar voor de vereniging, met goed bezochte bijeenkomsten. De uitschieters waren het bezoek aan de werf van Mulder Shipyard, Happen en Trappen en het ondernemersontbijt samen met de gemeente.

Dit jaar stond voor het bestuur ook nieuw contact met zusterverenigingen op het programma. Dit werd in een stroomversnelling gebracht door ons lid Anne Heijnen, in haar rol als voorzitter van de ondernemersvereniging in Katwijk. Deze vereniging had kennelijk dezelfde gedachte en nodigde de voorzitters van alle verenigingen in de buurt uit voor kennismaking. 

Afgelopen jaar hebben enkele leden opgezegd, omdat hun onderneming stopte. Maar veel meer leden meldden zich aan! Aan de nieuwe leden: verwacht een uitnodiging om iets kort over jezelf en jouw onderneming  te vertellen!

Ik heb de incassodatum van de afgelopen jaren nagekeken. We hebben nu ongeveer in iedere maand wel een keer de contributie geïncasseerd. Vanaf nu is de bedoeling om dat in februari te doen. 

Het jaar 2024 belooft een mooi jaar te worden voor de vereniging. Er zit veel in het vat, maar we kunnen nog niet alles verklappen. Er zijn bedrijfsbezoeken in voorbereiding. In april is in ieder geval de  ALV, met iets extra's wellicht?

En volgend jaar hebben we een jubileum: De Ondernemersvereniging Zoeterwoude is opgericht in 2005.

Geniet van de ambiance, de versnaperingen en elkaar!
We hebben tot zeven uur de tijd vandaag."