Inloggen op www.o-v-z.nl:

username

password

PASSWORD VERGETEN?

Password vergeten

Vul je emailadres in:

2024-05-15 bestuursvergadering

Op de laatste ALV heeeft het bestuur toegezegd te zullen gaan kijken hoe de ondernemersverenging meer een vertegenwoordigende rol zou kunnen oppakken. Dit hebben we in deze bestuursvergadering een besluit over genomen. We gaan 't een en ander nog verder uitwerken en dan komen we er later weer op terug. Reken er maar vast op dat de leden erbij betrokken zullen worden!

We hebben op de ALV ook gehad over het doorzetten van nieuws van derden. Op de bestuursvergadering is besloten dat we geen nieuwsbrieven door zullen gaan sturen, maar jullie wel attent zullen maken op nieuwsbrieven die aan het bestuur gezonden worden. Dan kunnen jullie zelf op die nieuwsbrieven abonneren. 

Nieuws dat incidenteel binnenkomt bij de vereniging zullen we op onze facebook pagina gaan posten. Zorg dus dat je daar op geabonneerd bent.

We zullen niet onze eigen nieuwsbrief gaan gebruiken voor nieuws van derden. Onze eigen nieuwsbrief blijft voor uitnodigingen. 

De voorzitter zal een selectie van nieuws van leden periodiek gaan delen op de eigen website. Leden mailen hun nieuws naar de secretaris via de contactpagina.

 

André Berloth

-voorzitter