Inloggen op www.o-v-z.nl:

username

password

PASSWORD VERGETEN?

Password vergeten

Vul je emailadres in:

06-10-2022 Duurzaamheid bij VOA

 DONDERDAG 6 OKTOBER 2022: 14.15  -  19.00 UUR

Bij onze bevriende ondernemersvereniging in Alphen. Via Ewald van de Mortel (die ook informatie zal verstrekken op het kennisplein) zijn ook de leden van OVZ uitgenodigd. Let op: inschrijving verplicht.

INCLUSIEF DRIE TOPSPREKERS, EEN DUURZAAM KENNISPLEIN EN DE VOA-BORREL OP EEN VERRASSENDE LOCATIE: HET DAK VAN HET HUIS VAN DE DUURZAAMHEID (bibliotheek) - (PARKEERDAK 5E ETAGE - AARPLEIN 12)

OOK JIJ KUNT HET ANDERS DOEN!

We zijn het er allemaal over eens: verduurzamen is een must. Het klimaat verandert, de vervuiling neemt toe en ook opdrachtgevers stellen (duurzame) eisen aan product en dienst. Maar wat zijn de mogelijkheden, wat levert het op en – niet onbelangrijk – wat kost het verduurzamen van mijn bedrijfsvoering eigenlijk?

Drie specialisten op het gebied van duurzaamheid vertellen ons op donderdag 6 oktober a.s. tijdens Doe Maar Duurzaam over duurzaamheid, een eerlijke wereld en ervaringen in de praktijk. Op het kennisplein staan tal van collega-ondernemers die zich al dagelijks bezig houden met duurzaamheid. Ter inspiratie en ontmoeting. Aansluitend aan het event vindt de maandelijkse VOA-netwerkborrel plaats waar op duurzame wijze verder genetwerkt kan worden. Deze wordt u aangeboden door PreZero.

 

PDF: Uitnodiging duurzaamheid