Inloggen op www.o-v-z.nl:

username

password

PASSWORD VERGETEN?

Password vergeten

Vul je emailadres in:

Ledendag 2022: nieuw begin

De ledendag stond dit jaar in het teken van een nieuw begin. Na alle coronamaatregelen zijn de ondernemers wel toe aan een ouderwets feestje. En dat deden we dus op zaterdag 11 juni.

Na een goede kop koffie of thee -uiteraard voorzien van een stuk appeltaart- in het versverbouwde café De Vriendschap verdeelden de deelnemers zich in twee groepen. De ene groep vertrok naar het muziekcentrum voor een djembe workshop. Onder deskundige begeleiding ging er voor velen een muziekale wereld open. 

Het andere deel bleef in De Vriendschap om daar een workshop ademhalen te ondergaan. Vooraf werd er wat lacherig over gedaan. "Ik adem al mijn hele leven, volgens mij kan ik dat al", was een veel gemaakte grap. Eenmaal bezig sloeg de sfeer om en kwamen veel leden dichtbij zichzelf. Ze lieten opgebouwde spanning los en voelden zich zichtbaar opgelucht na de sessie.

Na de workshop kwam iedereen terug naar het café waar een gezellige borrel stond te wachten. Een heerlijk diner, verzorgd door Hugo en Bianca, sloot de dag smakelijk af.