Real time web analytics, Heat map tracking

Bijeenkomstenarchief

 

bedrijfsoverdracht1

Bedrijfsoverdracht

bedrijfsoverdracht2  

Beste Ondernemer,

 

Uw onderneming verkopen - of een bedrijf aankopen - is geen alledaags verschijnsel. De weg naar een succesvolle bedrijfsoverdracht ligt bezaaid met allerhande obstakels. Grondige en vooral tijdige voorbereiding loont. En goede cijfers alleen vormen geen garantie voor een optimaal verkoopresultaat. Daar komt veel meer bij kijken.

Op dinsdag 24 april bent u daarom van harte welkom op onze seminar "een Bedrijfsoverdracht wat komt daar allemaal bij kijken". U mag weer volop bruikbare praktijktips verwachten.
U krijgt tips over wat in elk van de diverse fasen van het verkoopproces nodig is om een zo optimaal mogelijk verkoopresultaat te bereiken. Ook de positie van de koper wordt daarbij ruim belicht. Zo speelt u effectief in op kansen en ontwikkelingen die de markt biedt. De spreker is Kevin Kuiper van Stolp+KAB adviseurs & accountants.

Programma:   
19.30 uur Inloop, koffie met petit four
20.00 uur Opening door Hugo Choufoure en een directielid van Stolp+KAB
20.10 uur Presentatie door Kevin Kuiper van Stolp+KAB adviseurs & accountants
  Aansluitend informeel samenzijn onder het genot van een hapje en drankje

Ook niet leden van de O-V-Z of andere ondernemers met belangstelling zijn van harte welkom. Het belooft weer een boeiende avond te worden dus laat deze kans niet voorbijgaan. U bent welkom bij "De Vriendschap" aan de Miening 25 in Zoeterwoude. Na afloop is er uiteraard weer voldoende tijd voor een gezellig samenzijn en om nog even na te praten. Wij rekenen op een grote opkomst.

Namens het bestuur,

 

Hugo Choufour
Voorzitter

 

 

verkiezingen1 klein 

Verkiezingsdebat

verkiezingen2 klein  

Beste OVZ-Lid,

Het is weer zover, 21 maart worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. De landelijke politiek is de laatste tijd weer prominent in het nieuws geweest, alle partijen hebben elk op hun eigen wijze de aftrap gegeven voor de gemeenteraadsverkiezingen. Ook aan Zoeterwoude gaat dit niet voorbij, voor het eerst sinds 1974 doen er weer vier partijen mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. De drie gevestigde partijen CDA, PZ en de VVD krijgen namelijk dit jaar te maken met de nieuwe partij Senioren Belangen Zoeterwoude (SBZ).

Is Zoeterwoude tevreden met het gevoerde beleid van de afgelopen vier jaar? Wat kunnen wij de komende vier jaar van welke partij verwachten? Wat verwacht u als ondernemer van het college c.q. de gemeenteraad en wat verwachten zij van de ondernemers. Lopen de ondernemersbelangen parallel met de gemeentebelangen? Bent u tevreden over het Zoeterwoudse ondernemersklimaat?

Woensdag 7 maart geeft O-V-Z de politieke partijen de mogelijkheid hun verkiezings-programma's te presenteren en bestaat de mogelijkheid vragen te stellen of in debat te gaan met de (kandidaat) gemeenteraadsleden, dit alles onder leiding van Gerard van der Hoeven die dit vier jaar geleden ook voortreffelijk deed.

Ook niet leden van de O-V-Z of andere inwoners van Zoeterwoude met belangstelling en vragen aan de lijstrekkers zijn van harte welkom. Het belooft weer een boeiende avond te worden dus laat deze kans niet voorbijgaan. U bent welkom vanaf 20:00 bij "De Vriendschap" aan de Miening 25 en het programma begint ca. 20:30 uur. Na afloop is er uiteraard weer voldoende tijd voor een gezellig samenzijn en om nog even na te praten. Wij rekenen op een grote opkomst en een actieve participatie van u allen.

Namens het bestuur,

 

Hugo Choufour
Voorzitter

 

 

 tonijn rosbief

Herfstproeverij

ron beltvierkant  

Beste Ondernemer,

Vrijdag 22 september nodigen wij jou en jouw partner/collega uit voor " De Herfstproeverij ".

Na de zomer en voor de winter even gezellig bijpraten, onder het genot van een hapje en een drankje.
De onderstaande gerechten hebben we laten selecteren en zullen we laten bereiden,
door onze Kok aan Huis,Ron Belt.

Bij de borrel:

Gebakken gamba met rookspek en mangojus.
Pittig gemarineerd kwarteleitje met Parmaham

Herfstproeverij gerechten:

Rosbief van tonijn met venkelatjar en sojasaus.
Kopje kip-kokossoep met citroengras en koriander.
Coquille St. Jacques met bloemkoolcrème in glaasje
Tamme eendenborst met rode uiencompôte en mosterd-jeneverjus.
Runderbavette met Pancetta en truffeljus.

Dessert:

Crème brûlée van vanille met vanille ijs.

Volgens ons gerechten die een goed gesprek mogelijk maken.
Eventuele dieetwensen, laat dit bij aanmelding weten.

Locatie: De Vriendschap
De Kok: Ron Belt
Adres: Miening 25
Plaats: 2381 GN Zoeterwoude
Datum: 22 september 2017
Inlooptijd: 18.00 uur (aanvang proeverij ; plm. 19.00 uur)

 

Met ondernemende groet, namens het bestuur van OVZ,

Hugo Choufour
Voorzitter O-V-Z

 

 verkiezingen1 klein

Uitnodiging

henkbres klein  

Beste [FirstName],

Woensdag 15 maart zijn landelijke verkiezingen voor de tweede kamer. Deze verkiezingen geven de indruk belangrijker te zijn dan ooit.

De O-V-Z wil u hierbij uitnodigen om `s avond de uitslagen op de voet te volgen bij een groot tv scherm, en u te laten informeren en te debatteren.
Gerard van der Hoeven o.a. journalist en Gerard van der Hulst o.a. oud wethouder van Zoeterwoude, zullen u door de avond heen leiden.
Tevens maakt u kans, als u de goede voorspelling doet om "Verkiezing uitslagen voorspeller van Zoeterwoude" te worden.

Deze titel mag u houden tot de volgende verkiezingen en ter ondersteuning ontvangt u als gereedschap voor de toekomst, een "Glazen Bol ".

UPDATE - We zijn trots te kunnen melden dat Henk Bres ( oud Lagerhuislid ) ook zal aanschuivenen zijn mening geven over het verloop van de uitslagen.

Aanvang 20.00 uur
De Vriendschap
Miening 25
2381 GN Zoeterwoude


Met ondernemende groet, namens het bestuur van OVZ,

Hugo Choufour
Voorzitter


Hugo Choufour
Voorzitter

 

 

 

 

 

 energiepartnersklein

Uitnodiging

zoeterwoudeklein  

Beste Ondernemer,
Woensdag 31 mei willen we als O-V-Z samen met alle leden en ondernemers van Zoeterwoude stilstaan bij "ENERGIE". Het feit dat we stilstaan, geeft in principe al een behoorlijke besparing.

Er is natuurlijk veel meer besparing te behalen als we goed en deskundig doen, en niet stil staan.

Ook Gemeente Zoeterwoude heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De gemeente biedt de ondernemers daarom een energiescan aan. De gemeente werkt daarbij samen met de Omgevingsdienst-West-Holland en Energiepartners. Met behulp van de energiescan kunnen ondernemers aan de slag gaan met energiebesparing in hun bedrijf. Wie energie bespaart, helpt het klimaat en op positieve manier zijn bedrijfsresultaat.

De energiescan werkt als volgt.

'Energiepartners brengt samen met u, uw huidige energiesituatie in kaart. Zo krijgt u inzicht in uw huidige energieverbruik en uw energiestromen. Na deze scan ontvangt u een advies op maat waarin onder andere staat; hoe u uw huidige technische installaties kunt optimaliseren, welke relevante maatregelen u kunt nemen en wat de terugverdientijd daarvan is. Ook wordt uw contract met uw energieleverancier bekeken en krijgt u hier advies over.

Het mooie is dat het advies gecombineerd is met monitoring van uw energiegegevens. Zo ziet u gelijk wat u verbruikt en wat het daadwerkelijk effect is van de besparingsacties. Gerwin Brandsen van Energiepartners zal tijdens deze bijeenkomst uitleg over deze energiescan.

Uiteraard is er na deze uitleg voldoende tijd om na te praten.

Aanvang 20.00 uur
Café De Vriendschap
Miening 25
2381 GN Zoeterwoude

 

Met ondernemende groet, namens het bestuur van OVZ,

Hugo Choufour
Voorzitter O-V-Z

 

ron beltLucky Diner Bingo
luckdinerbingo

 

 

Beste OVZ - Lid,

Hierbij nodigen wij je uit voor de O-V-Z "Lucky Diner Bingo" op vrijdag 9 december.
De Zoeterwoudse top- kok Ron Belt gaat ons die avond culinair in de prijzen laten vallen, met een aantal verrassende nieuwe gerechten.
Tussen de gerechten door zal ook de Lucky bingomolen draaien en maak je kans op leuke prijzen.
Verder is er natuurlijk voldoende tijd om met elkaar van gedachte te wisselen.
Uiteraard is uw partner ook van harte welkom.

Aanvang: Rond de klok van 18.00 uur
Vrijdag 9 december 2016
Lucky diner café de Vriendschap
Miening 25 Zoeterwoude

Ook al ligt de datum ver voor ons, toch verzoeken wij U zich zo spoedig mogelijk aan te melden.

Als de kok rekening moet houden met dieet- wensen, laat het ons weten.

Tot vrijdag 9 december.

Aanmelden (verplicht) graag via onze website www.o-v-z.nl of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Met ondernemende groet, 

Hugo Choufour
Voorzitter

 

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com